FlowFront

Boomi Flow og automatisering av prosesser

Hvorfor Boomi Flow.

En fleksibel «low code / no code» plattform som tillater at organisasjoner kan raskt forenkle forretningsprosessene gjennom arbeidsflytautomatisering. Vi snakker om dager og ikke måneder om avsender og mottaker er compatible.

Bakgrunn til Flow

Manywho ble grunnlagt av to tidligere ansatte i Salesforce som erfarte at det var et behov hos kunder å etablere avanserte arbeidsflyter i Salesforce prosjekter. Når Dell Boomi kjøpte Manywho i mars 2017 ble produktet omdøpt til Flow og inngår nå i Boomi sin portefølje.

– En god ide kan kopieres og brukes av andre løsninger.

Dell Boomi forretningside

Ved å legge til Flow (tidligere Manywho) sin løsning til egen løsning tilbyr nå Dell Boomi en plattform som dekker alt fra brukergrensesnittet, virksomhetslaget og ned til integrering på servicenivå. Løsningene fra dette oppkjøpet kan enkelt benyttes i integrasjonsprosjekter sammen med Dell Boomi sin tradisjonelle integrasjon portefølje, selvstendig eller som grensesnitt til et annet system.

Boomi Flow

Flow gir bedrifter og organisasjoner muligheten til:

  • Rask etablering av brukervennlige grensesnitt/applikasjoner med arbeidsflyter
  • Automatisere forretningsprosesser
  • Integrere brukergrensesnitt sømløst inn i andre systemer for å forbedre brukeropplevelsen (interne og eksterne kilder)
  • Benytte standardiserte eller etablere tilpassede datatilknytninger
  • Rask utrulling i organisasjonen til en rekke enheter

Optimiseit and Boomi

Litt om det tekniske

Boomi Flow kommer med flere tilgjengelige integrasjoner «out of the box», deriblant mot Boomi sin egen integrasjons plattform. Dette gjør integrering med andre tredjepart systemer svært enkelt siden Boomi har en rekke ferdig utviklede connectorer. Om ikke en kan benytte et allerede utviklet grensesnitt kan en utvikle tilpassede skreddersøm connectorer.

 

Ved etablering av prosesser og grensesnitt bruker en det enkle «dra, slipp og konfigurere» verktøysettet. Boomi Flow tillater implementering av både enkle og svært komplekse forretningsprosesser i et og samme verktøy. Dette gjør at en i prosjekter kan fokusere på kravene til arbeidsflyten og prosessen, og ikke bruke mye tid på hvordan verktøyet «tillater» prosessen å være implementert.

BoomiFlow

Produktet er brukervennlig og krever lite kode kunnskap. Beskrivelser, templates og «how to» vedrørende etablering av brukergrensesnittet (UI) og de fleste programvareutviklingssettene (SDKene) er fritt tilgjengelige. Om en ikke skulle være fornøyd med «out of the box» kan utviklere dermed redigere brukergrensesnittet etter kundens ønske og behov.

Optimiseit er Boomi partner i Norge

Optimiseit har teste og tatt i bruk Boomi Flow i sin løsning for innmelding av hendelser eller behov uavhengig av hvor brukeren befinner seg. Vi har funnet en enkel metode for utrulling og skalerbarhet. De fleste tilgjengelige enheter i markedet kan benyttes for innmelding – alt som kreves er en nettleser og tilgang.

Vil du høre mer? Ta kontakt for demo av løsning.